Selecteer een pagina

De laatste jaren is er veel vraag naar IT-personeel. De wereld digitaliseert in rap tempo. Veel bedrijven en instellingen hebben de grootst mogelijke moeite om goed gekwalificeerde IT-ers te vinden. Door deze complexiteit vonden wij dat het tijd werd voor een nieuwe manier van solliciteren en recruteren. Door de inzet van onder meer video recruitment maken wij recruitment visueler en tastbaarder waardoor de kwaliteit van de hires wordt vergroot en het recruitmentproces wordt versneld.
Onze filosofie is dat je succes niet alleen boekt maar samen. Door de samenwerking met zeer ervaren recruiters die begrijpen wat een opdrachtgever zoekt en, ook niet onbelangrijk, de taal van een IT-er spreken, gaan wij dit bereiken.

Daphne

Daphne

"ex IT nerd"

Ik begon mijn loopbaan met de technische kant van IT, later maakte ik de overstap naar Recruitment. Door mijn brede achtergrond weet ik met oprechte aandacht de juiste mensen in de IT te matchen. Ik haal voldoening uit het creëren van duurzame arbeidsrelaties tussen gepassioneerde IT’ers en het bedrijfsleven, daarom startte ik op 1 januari 2016 Mens & IT. Omdat ieder mens uniek is biedt Mens & IT vooral maatwerk Recruitment dienstverleningen aan.

Robbert

Robbert

“recruitment addict”

Na mijn rechtenstudie heb ik kortstondig als kandidaat-notaris gewerkt. Al snel bleek dat mijn interesses op een totaal ander vlak lagen, namelijk recruitment! Vervolgens ben ik als consultant bij Yacht in dienst getreden. Hier heb ik me voornamelijk met het invullen van Finance vacatures bezig gehouden. Daarna lonkte het corporate recruitment en ben ik sinds 2007 werkzaam als interim-recruiter. Ik heb voor diverse bedrijven gewerkt zoals onder meer KPN, WestlandUtrecht Bank, Hema, Nidera, ING, Astellas Pharma, Havenbedrijf Rotterdam en Blokker Holding.